Mobila in stil clasic, ce poarta amprenta istoriei, statuete primite cadou la nunta, semineu incrustat cu jocuri de mozaic si caldura unei case ce prinde viata o data cu primele luni de viata ale lui Mihaita, bebelusul Adrianei Bahmuteanu… Aceasta este atmosfera unei case in care descaltatul la intrare a devenit litera de lege.

Peretii vopsiti in portocaliu exprima pofta de viata si naturaletea Adrianei Bahmuteanu, canapelele si fotoliile in stil Coco Chanel exprima rafinamentul si eleganta sa, iar mobilierul din lemn masiv contureaza personalitatea puternica a logodnicei lui Silviu Prigoana.

Gospodina din fire, Adriana si-a amenajat casa in mod practic, astfel incat sa beneficieze de utilitatea fiecarui corp de mobilier. Astfel, a imbinat utilul cu placutul atunci cand a mascat caloriferul printr-o tamplarie in ton cu mobila din incaperi.

In acest fel, aspectul exterior al acestuia este unul placut si, in plus, serveste si pe post de etajera pentru sistemul video de supraveghere a bebelusului. Piesa de rezistenta a apartamentului este semineul din living, in perfecta stare de functionare, pe baza de gaz metan.

Deasupra patului matrimonial, Adriana are agatate, pe perete, iconite primite cadou de-a lungul timpului de la persoane dragi. “Sunt credincioasa si ma rog la Dumnezeu de fiecare data cand simt ca am nevoie de ajutor divin”, sustine vedeta.

Coltisorul cel mai drag din casa este vitrina amenajata cu lampi din portelan. Pentru acest moft, Adriana a investit zeci de mii de euro. O parte din piese dateaza din secolele trecute.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.