Celebrul creator de moda este protagonistul unui documentar care confirma miturile despre superficialitatea din lumea glamour.
Lagerfeld este unul dintre designerii care au influentat intr-un mod fundamental imaginea casei de moda Chanel si care si-au cultivat cu foarte mult talent o imagine de guru al modei. Cind spui Lagerfeld, te gindesti la lux, glamour, covor rosu, haute couture - totul straluceste in lumina reflectoarelor. Fracul alb, gulerul inalt, edwardian, manusile fara degete, ochelarii de soare care acopera toata fata, outfitul negru, toate au contribuit la imaginea lui de „preot pagin“ carismatic si misterios.

De fiecare data cind este prins la colt de un jurnalist, Lagerfeld spune cele mai interesante lucruri din lume, fie ca face trimiteri filosofice greu de descifrat sau anecdote pline de umor, fie ca bate cimpii cu gratie pe linga intrebare, evitind orice informatie despre viata sa privata. Recent a fost lansat documentarul „Lagerfeld Confidential“, in regia lui Rodolphe Marconi, un film care mai mult acopera decit descopera si mai mult mistifica decit clarifica, cele mai multe informatii „fierbinti“ nefacind altceva decit sa consolideze mitul Lagerfeld. O foarte mare parte a documentarului consta in interviuri cu designerul care nu se dezminte nici de aceasta data, facind abuz de vorbe de duh si oferind putine informatii despre el.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.