Andreea Spataru, co-prezentatoarea matinalului “Dimineata cu Razvan si Dani”, de la National TV, are probleme... virtuale.

Mai exact, Andreea s-a trezit ca i-a fost sparta parola de la contul de e-mail si de Messenger. si, pentru ca nu e prima oara cand se intampla acest lucru, Andreea crede ca cineva o face dinadins.

Daca sunteti in lista de Yahoo Messenger sau corespondati pe e-mail cu Andreea Spataru si primiti mesaje ciudate de pe Id-ul simpaticei blonde, nu va enervati! Cu siguranta, sunteti victima unei glume proaste. Asta pentru ca Andreei i-a fost “violat” contul de e-mail.

“Nu este prima oara cand patesc asa ceva. in urma cu un an mi-a mai fost sparta parola, dar am schimbat-o si nu am spus-o nimanui. Acum vad ca povestea se repeta”, ne-a spus Andreea, suparata. Recent, mai multi prieteni de-ai blondei i-au reprosat ca le-a trimis tot felul de e-mail-uri si de mesaje dubioase.

“Nu stiu de ce ar face cineva asa ceva! Sunt posibile doua variante: fie e vorba despre un hacker care nu are ce face si se distreaza spargand parole si vorbind in locul meu, fie vreun ziarist malitios mi-a spart parola din dorinta de a afla cine stie ce lucruri despre mine de la prietenii mei. Dupa ce am tot schimbat parola, nu-mi ramane de facut decat sa imi fac un alt cont de e-mail si de Messenger “.

Din fericire pentru Andreea, aceasta gluma proasa nu a afectat-o pe plan profesional. si asta pentru ca autorul farsei nu a avut cand sa trimita e-mail-uri suparatoare celor care au solicitat-o pe Andreea pentru vreun eveniment. Astfel ca blonda sexy a ajuns ieri la o petrecere Playboy la Cluj, iar in aceasta seara ea va defila pe podiumul de la Festivalul Modei, unde va purta rochia de mireasa creata de Roxana Moise.

“Ma bucur ca nu s-au suprapus cele doua evenimente. Revista Playboy m-a ajutat foarte mult in cariera si nu puteam lipsi de la petrecerea lor. Sunt destul de obosita, caci am condus singura pana la Cluj”, ne-a declarat frumoasa blonda.

Desi nu a mai fost prezenta la Festivalul Modei de doi ani, Andreea este incantata ca va incheia prezentarea Roxanei. Mult mai modesta decat alte vedete autohtone, blonda a acceptat propunerea tinerei creatoare de moda in schimbul unui onorariu de 400 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.