Despre aparitia in finala concursului muzical Eurovision se spune ca este o mare rampa de lansare catre succese internationale, dar nu o certitudine.

Mihai Traistariu nu numai ca a reusit sa se claseze pe un loc onorabil la editia la care a participat, dar a si profitat din plin de conjunctura creata. Turnee prin diverse tari membre, albume vandute cu mare rapiditate, dar si aparitii la alte spectacole-concurs internationale. Toate acestea nu puteau fi, insa, obtinute fara si o anumita calitate a muzicii sale in colaborare cu o munca asidua depusa de artist.

Astfel, roadele acestor eforturi nu inceteaza sa apara si pe 29 noiembrie Mihai Traistariu isi ia zborul spre America, deoarece solistul a fost nominalizat la L.A. Music Awards, la categoria Best Dance. Cu toate ca acesta canta pop, iata ca succesul pieselor dance "Tornero" si "Dimmi si o no" in Europa n-au ramas fara ecou peste ocean.

Ajuns deja la a 17-a editie, Los Angeles Music Awards ( L.A. Music Awards sau L.A.M.A. ) e un eveniment care deja face mare audienta in America, fiin considerat unul din cele mai importante evenimente din America la ora actuala, unde americanii isi premiaza cei mai importanti artisti pentru anul care tocmai s-a incheiat. E un fel de MTV Music Awards, insa doar pentru americani. Cu toate acestea, se fac nominalizari si se premiaza si piese si artisti care au avut succese mari pe batranul continent. Anul acesta au fost aproape 200 de artisti ce au intrat in competitie pentru aceste nominalizari, la gala din orasul ingerilor ajungand doar sapte. Castigatorul fiecarei categorii va primi un contract cu o casa de discuri din State.
Printre laureatii editiilor trecute se numara Anastacia, No Doubt, Korn sau Black Eyed Peas.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.