Designerii au renuntat sa mai apeleze la vedete pentru a le prezenta rochiile de mireasa, din cauza tarifelor exagerate pe care acestea le pretind, pentru doar un minut de prezenta scenica. Reporterii Click! au aflat care sunt acestea.

Cea de-a saptea editie a Bucharest Fashion Week debuteaza asta seara, de la ora 19.30, la Grand Hotel Rin din Capitala. in cele sase zile ale festivalului, cateva zeci de designeri isi vor prezenta colectiile pentru sezonul de primavara-vara 2008.

Vedetele care vor defila pe podium pot fi insa numarate pe degete din cauza tarifelor exorbitante pe care le pretind. Fiecare creator de moda care-si va prezenta colectiile la festival a platit o taxa de participare de 1.500 de euro, in schimbul careia organizatorii asigura numarul necesar de manechine pentru prezentare, machiajul, precum si cateva elemente de scenografie.

Daca pentru calitatea show-ului, multi designeri au investit sume de ordinul miilor de euro, acestia au refuzat sa plateasca V.I.P.-uri care sa le incheie colectiile. Astfel ca, pe podium, nu le vom vedea decat pe Andreea Spataru, care va fi mireasa colectiei de inspiratie indiana a Roxanei Moise si pe Ilinca Vandici si Cosmina Pasarin, care vor prezenta tinute avangardiste ale excentricului stefan Musca.

Locul 1, 3.000 de euro

Desi are la activ zeci de prezentari de moda, pentru unele dintre acestea fiind platita chiar
si cu 50 de lei, in cazul Festivalului de Moda, pretentiile financiare ale Nicoletei ajung la suma de 3.000 de euro. Ultima oara ea a aparut pe scena festivalului anul trecut, pentru firma “Shoe Art”, unde a prezentat rochia de mireasa.

Locul 2, 2.500 de euro

In anul 2004, Oana Zavoranu, foto dreapta, si Pepe au fost mireasa, respectiv mirele colectiei de blanuri semnata Flora Nastase. De atunci, actrita nu a mai aparut pe podium, poate si din cauza onorariului cerut, de 2.500 de euro. Tot atat pretinde si Simona Patruleasa, care a fost mireasa companiei Mexton, anul trecut.

Locul 3, 1.500 de euro

Vedeta Romantica TV trebuia sa fie mireasa Zinei Dumitrescu, insa pretul cerut de aceasta, de 1.500 de euro, a determinat-o pe Mama Zina sa renunte la serviciile Anamariei si s-o inlocuiasca cu un fotomodel profesionist si mult mai putin costisitor, Claudia Neghina.

Alina Plugaru va primi 2.500 euro

Regina porno va urca pentru prima data pe podiumul de la Festivalul de Moda. Ea va prezenta o rochie de seara din dantela, matase neagra si cristale Swarovski creata de designerul italian, Dario Vitale. Pentru ca va incheia prezentarea, Alina va primi de la Dario 2.500 de euro. “Nu am mai defilat pe un podium, dar sunt convinsa ca ma voi descurca foarte bine”, ne-a marturisit, emotionata, frumoasa blondina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.