In timp ce multimiliardarul Laurentiu Stratulat, "regele medicamentelor", solicita in instanta custodia fetitei pe care o are cu Adnana, fosta sotie il ameninta cu dezvaluiri cutremuratoare!

Scandalul a carui protagonista este familia "regelui medicamentelor", Laurentiu Stratulat, ia amploare. Dupa ce ziarul nostru a dezvaluit faptul ca fosta sotie a lui Stratulat, Adnana, a parasit domiciliul conjugal de teama sotului, miliardarul care detine compania "Relad" (lider in Romania pe piata distributiei de medicamente cu o cifra de afaceri de 240.000.000 de euro) s-a adresat instantei pentru a obtine custodia fetitei lor! Practic, de acum fiecare dintre sotii Stratulat va incerca sa-i convinga pe judecatori ca este persoana potrivita pentru incredintarea copilului. In timp ce miliardarul afirma ca fosta sotie nu are mijloace financiare sa o intretina pe fetita, reporterii CANCAN au aflat ca Adnana ar putea readuce in atentie o declaratie-soc, care sa-i zdruncine credibilitatea lui Laurentiu. Si anume ca acesta ar fi avut o relatie cu un barbat!

Aceasta ipoteza uluitoare a mai fost vehiculata de catre Adnana si in 2002, atunci cand ea a avut o aventura cu solistul trupei "Spitalul de urgenta", Dan Helciug, iar Laurentiu a decis sa introduca divortul. Acum, persoane din anturajul ei ne-au marturisit ca Adnana ar fi tentata sa "pluseze" pe aceeasi carte: "Ce femeie ar putea accepta ca fostul ei sot sa ramana cu fetita cand acesta are alte orientari sexuale, dupa cum a declarat Adnana si altadata!".

Declaratia la care se refera sursa noastra a fost facuta de catre Adnana in 19 aprilie 2002 in ziarul "Evenimentul zilei".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.