In ultima vreme, din ce in ce mai multe vedete sunt atacate si chiar agresate in plina strada.

Impresara de fotbalisti Anamaria Prodan a fost hartuita marti noapte de doi indivizi, care au urmarit-o cu masina de la sediul Realitatea TV pana la locuinta sa din Snagov. Imediat dupa incident, ea si-a angajat un bodyguard.

Marti seara, in jurul orei 24.00, imediat dupa terminarea emisiunii pe care o modereaza la Ro-mantica, Anamaria s-a urcat la volanul jeep-ului sau demarand in tromba spre vila sa din Snagov. La putin timp, vedeta a observat ca este urmarita cu insistenta de un Peugeot 307, in care se aflau doi baieti. “Erau doi pusti. M-au urmarit chiar de cand am iesit din televiziune.

"M-au salvat vecinii din Snagov"

"La un moment dat, pe drumul spre Snagov, ma tot sicanau, iar cand am virat dreapta de pe DN1 spre Ghermanesti s-au pus cu masina chiar in fata mea. Atunci am observat ca numarul de la masina avea terminatia JBK. Cand au vazut ca nu ma intimideaza si ca aveam de gand sa intru cu jeep-ul in ei s-au dat la o parte, insa au continuat sa se tina dupa mine pana la Snagov. in fata vilei, au oprit in spatele meu si au asteptat sa ma dau jos din masina. Nu am coborat insa, am inchis usile si am stat cu mainile pe claxon pana au iesit vecinii si au sunat la politie. Atunci de abia s-au hotarat sa plece si sa ma lase in pace”, a povestit Anamaria pentru Click!.

Un echipaj al Politiei Snagov a ajuns la fata locului in scurt timp, vedeta postului Romantica depunand plangere impotriva atacatorilor. “De cazul meu se ocupa domnul Bajenaru. Eu banuiesc cine imi poarta Sambetele, insa astept sa vad ce va face Politia. Pana atunci tac din gura. Mi-am angajat deja un bodyguard care sa ma insoteasca nonstop”, a mai declarat sexy impresara, care cu doar o ora inainte de a incepe emisiunea din acea seara fusese sunata de fotbalistul Nicolae Dica care i-a cerut insistent sa se intalneasca pentru a rezolva situatia sa contractuala.

“Nu cred ca Dica ar putea face asa ceva”, a mai spus impresara. Ionela Prodan s-a aratat consternata de ceea ce i s-a putut intampla fetei sale. “Nu e normal asa ceva. Probabil ca Anamaria a deranjat foarte multa lume. Cine i-a pus insa viata fetei mele in pericol, va plati in mod sigur”.

Lazarus, amenintat cu un cutit

Jurnalistul Luis Lazarus de la OTV, a fost si el victima unei agresiuni pe 17 noiembrie. in timp ce iesea dintr-un bar impreuna cu niste colegi, Lazarus a fost atacat de Cristian Marica. Se pare ca marul discordiei e Mihaela Moise, agresorul spunand ca a fost iubitul ei. Aceasta il va actiona pe Marica in judecata pentru calomnie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.