Nascuta la 17 octombrie 1974, Simona Patruleasa a avut ghinionul ca anul acesta aniversarea ei sa coincida cu partida de fotbal Bulgaria - Romania.
Si cum iubitul ei, Sabin Ivanof, este mare microbist si nu a vrut sa rateze meciul “tricolorilor”, Simona s-a vazut nevoita sa se retraga in bucatarie, la o barfa cu prietenele.

Desi prezinta principalul jurnal de stiri spor-tive la Antena 1, Simona Patruleasa nu este microbista inflacarata, afirmand in repetate randuri ca tine doar cu echipa nationala. Se pare insa ca de ziua ei de nastere nici macar “tricolorii” lui Victor Piturca n-au reusit sa o mai impresioneze, din moment ce si-a lasat iubitul sa se uite la meciul Bulgaria - Romania in compania altor doi amici.

E drept, nimeni n-are nici o vina ca meciul cu pricina s-a jucat chiar in ziua in care Simona implinea 33 de ani, ocazie cu care vedeta Antenei 1 a organizat si o petrecere restransa, in apartamentul iubitului ei, Sabin. Numai ca invitatii, trei amici ai cuplului Patruleasa-Ivanof, se pare ca au preferat si ei sa urmareasca mai degraba partida de la Sofia, decat sa creeze antren la petrecerea Simonei.

Desi ar fi trebuit sa fie eroina serii, stirista s-a vazut nevoita sa se retraga in bucatarie, alaturi de sotiile celor trei prieteni si sa incinga o discutie ca intre fete. De altfel, pentru aniversarea ei, Simona a preferat sa pregateasca acasa dulciuri si prajituri pentru a-si servi colegii de la Antena 1, asa ca timpul petrecut in bucatarie nu a fost deloc putin.

A meritat din plin insa, din moment ce tortul tiramisu facut dupa o reteta proprie a fost laudat in redactia de stiri de la Antena. Cu toate ca nu pare credibila in rol de bucatareasa, iata ca Simona Patruleasa stie ca “dragostea trece prin stomac” si nu se eschiveaza de la treburile de gospodina.

Crina gateste pentru colegi

Daca Patruleasa a adus prajituri la serviciu doar de ziua ei, iata ca cealalta stirista de sport de la Antena 1, Crina Abrudan, foto dreapta, vine cu mancare la sufertas mult mai des. Pe site-ul Antenei, colegii o numesc pe Crina un fel de Alba ca Zapada care cateodata gateste si aduce pachetele de acasa pentru cei aflati in redactie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.