Ceea ce nu a reusit Cornel Pasat, a putut Botezatu!

Andrei Andrei, tanarul de 24 de ani din Timisoara, desemnat la Munchen drept posesorul celui mai apetisant fund din lume, va imbraca chiloti marca Botezatu la actuala editie a Bucharest Fashion Week.

Andrei va fi vedeta colectiei de lenjerie intima masculina cu care vestitul creator de moda va deschide, vineri seara, evenimentul. “El a mai prezentat pentru mine lenjerie intima, asa ca nu mi-a fost deloc greu sa-l aduc in festival”- a declarat Bote, in exclusivitate pentru Click!.

Designerul a pregatit pentru prezentarea de vineri seara o coregrafie cu totul iesita din comun, modele masculine urmand sa poarte coifuri din metal aduse tocmai din Grecia si scuturi de spartani, realizate de un artist plastic. Manechinul timisorean a refuzat, cu putin timp in urma, oferta lui Cornel Pasat de a face parte din trupa de stripperi Flamingo Boys.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.