In dorinta de a sparge gura targului atunci cand isi fac aparitia in public, vedetele nu mai stiu cum sa se imbrace sau ce sa le ceara specialistilor atunci cand vor sa fie machiate. Publicatia sky.com a surprins o serie de femei celebre care au uitat o regula de aur in goana lor dupa succes: uneori mai putin inseamna mai bine.
Cher nu a fost niciodata considerata o frumusete, in ciuda nenumaratelor operatii estetice pe care le-a facut. Departe de a o avantaja, culorile puternice care se regasesc pe chipul cantaretei in aceasta imagine nu fac decat sa scoata in evidenta faptul ca diva a ajuns la o varsta la care ar trebui sa fie mult mai moderata
.
Scriitoarea Barbara Cartland nu a fost fotografiata in timp ce se distra la un bal mascat. Din nefericire, Barbara a decis ca se poate aranja de minune si fara a apela la ajutorul cuiva. Meritele pentru ceea ce vedeti ii apartin pe de-a-ntregul.
Courtney Love, vaduva celebrului muzician Kurt Cobain, a facut deja un stil din machiajul neglijent, asortat chipului ravasit de nopti nedormite, betii si droguri.

Kelly Osbourne, fiica cantaretului rock Ozzie Osbourne, arata de parca ar fi fost machiata cu pompa de desfundat chiuveta. Mai mult ca sigur, copilul-vedeta trecea printr-o perioada extrem de grea si a dorit ca intreaga lume sa o compatimeasca.
Jordan, bomba sexy care a prins gustul succesului dupa aparitia in Playboy, a dorit probabil sa o intruchipeze pe femeia-pisica. Si a reusit. Viitoarea sotie a cantaretului Peter Andre si-a conceput o masca atat de fioroasa, incat pentru prima oara bustul sau generos a fost eclipsat.
Daryl Hannah a tinut neaparat ca nuanta rochiei sale sa se regaseasca si in conturul ochilor. Insa rosul electric de pe chipul sau palid s-a potrivit ca nuca in perete cu petrecerea, care nu avea drept tematica un film science-fiction.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.