Trupa ar putea canta anul viitor in Romania, dar PR Managerul Music Management, Dana Dorian a spus ca nu poate furniza, pentru moment, alte detalii pentru ca sunt inca in negocieri cu formatia, informeaza NewsIn.

Linkin Park s-a format in 1996 in California, a vandut de atunci peste 40 de milioane de albume si a castigat doua premii Grammy. Formatia a inceput sa aiba succes pe scara larga in 2000, cu albumul de debut "Hybrid Theory", care a obtinut un disc de diamant. Urmatorul album de studio, "Meteora", a continuat succesul trupei, a ajuns in fruntea topului Billboard 200 si a fost urmat de turnee si de opere caritabile in toata lumea. Printre piesele de succes ale trupei se numara "In The End", "What I've Done" sau "Numb".

Citeste si:

Linkin Park sunt cunoscuti si pentru colaborarile cu alti artisti, ca rapperul Jay-Z, pe albumul "Collision Course", si cu o serie de invitati, pe "Reanimation".

Cel mai recent album de studio al trupei, "Minutes to Midnight", lansat in mai 2007, a ajuns pe primele locuri ale clasamentelor Billboard si s-a vandut in 625.000 de exemplare in prima saptamana, informeaza NewsIn.