Scandalul recent, legat de dorinta mamei naturale a micutei Zahara, copilul adoptat de Angelina Jolie, a scos la suprafata socanta poveste a celei care si-a dorit o viata mai buna pentru fetita sa.

Zahara a aparut pe lume dupa ce Mentwabe Dawit a fost violata, in timp ce se intorcea de la munca, in 2004, de pe un santier din Awasa, un oras din sudul Etiopiei.

Mentwabe, citata de The Sun, sustine ca in drum spre casa, intr-o zona intunecata, un barbat s-a apropiat de ea, i-a pus o mana la gura astfel incat sa nu poata tipa si a imobilizat-o.

Urmarea acelei experiente coplesitoare a fost aparitia pe lume a micutei Zahara. O intrerupere a sarcinii nu putea fi adusa in discutie pentru ca in Etiopia, violul e considerat un subiect tabu in societate. Cu ajutorul mamei sale a trecut peste toate si a adus-o pe lume pe micuta, botezand-o Yemsrach, nume care se poate traduce prin "vesti bune".

In scurt timp insa a descoperit ca nu o poate intretine si ca, daca nu va lua urgent o decizie, aceasta poate muri oricand. De aici si pana la dorinta de a-i gasi o familie peste hotare nu a fost decat un pas.

Astfel, faptul ca a ajuns in familia lui Jolie, in 2005, o bucura foarte mult, pentru ca e sigura ca asa micuta ei o sa aiba parte de liniste. In final a tinut sa sublinieze ca toate titlurile legate de dorinta sa de a-si recupera copilul nu au reprezenzat decat o inventie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.