Saptamana trecuta, o echipa de la fabrica "Aradeanca" a venit acasa la vedeta si a fotografiat cele trei tatuaje ale acesteia din toate unghiurile
Papusa "Oana Zavoranu" va iesi pe piata inainte de Sfantul Nicolae. Cel putin asa spera vedeta, care, in urma cu cateva zile, a fost model intr-o sedinta foto inedita. O echipa de la "Aradeanca" a vizitat-o pe Oana acasa pentru a pune la punct ultimele detalii inainte de a da drumul productiei de serie a papusii realizate dupa chipul si asemanarea sa. De fapt, reprezentantii producatorului au venit cu un scop clar - acela de a obtine imagini detaliate cu cele trei tatuaje ale sotiei lui Pepe, pentru a-i putea face jucariei unele identice. Tatuarea papusii a fost una dintre conditiile puse de Oana, in momentul in care a acceptat provocarea de a deveni model. Asadar, vedeta s-a lasat fotografiata din toate unghiurile, chiar daca unul dintre tatuaje este amplasat intr-o zona intima, "deasupra noadei", cum o descrie posesoarea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.