Joi seara, la Escape, casa de discuri Roton a pus la cale cea mai mare intalnire de trupe de hip-hop si rock pe aceeasi scena din 2005. Prilejul a fost lansarea noului label R.U.L si, implicit, a primei compilatii de rock & hip-hop "Afront". Intrarea a fost gratuita, prin urmare aproximativ 1.300 de fani au luat cu asalt discoteca.

Din pacate, atmosfera nu s-a ridicat nici pe departe la inaltimea invitatilor de pe afis. Warm-up-ul a fost asigurat de trupe precum Explicit, Arssura sau Dream Team, rasplatite insa cu aplauze anemice. Surpriza a venit insa in cazul celor doua trupe de rock Zebre si Nociv pe care fanii in majoritate hip-hop din sala i-au taxat chiar cu semne obscene. Au urmat apoi numele grele de pe afisul compilatiei Da Hood, K Gula, Racla, CTC, Zale, culminand cu Bitza, artistul cu cele mai multe nominalizari la Premiile MTV Romania. Show-ul s-a incheiat cu Parazitii (si noul lor produs "Anonim"), care din postura de mult-asteptate vedete ale serii nu s-au sinchisit sa-si gratuleze fanii decat cu o piesa, asta in conditiile in care toti ceilalti artisti au cantat cate doua piese.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.