Mircea Radu a ris cu pofta cind a citit in “Evenimentul zilei” de ieri stirea-pacaleala, in care se spunea ca are diferende serioase cu Valeriu Lazarov si renunta la “Din dragoste”.

"Am ris cu lacrimi, la propriu", spune Mircea. "Au fost trei puncte pe care le-ati atins: asa-zisa cariera a mea de star de rock, cu albumul "We are Beating the Fields Right Now"". Tradus in romana, titlul inseamna: "Batem cimpii chiar in momentul de fata". Al doilea punct a fost cel cu pirotehnistul, mai afirma Mircea, fiindca "Din dragoste" nu are specialisti in pirotehnie, adica explozii controlate. "Si, in fine, incheierea cu Fan Clubul din Bacau a pus capac la tot", mai zice vedeta de la "Din dragoste".
Articolul se incheia cu un asa-zis fax din partea Fan Clubului Mircea Radu, cu sediul central in Bacau, unde toate admiratoarele lui Mircea afirmau, chipurile, ca vor deveni lesbiene din cauza faptului ca idolul lor renunta la "Din dragoste".

O oarecare Eufrosina Radu, fosta Marin, care si-a schimbat numele de familie in Radu, din dragoste pentru Mircea, declara ca va reveni la numele de Marin, dar de data aceasta din dragoste pentru Andreea.
Gluma de ieri a fost lansata in "Evenimentul zilei" printr-o stire mai putin gogonata, dar tot falsa, in care se spunea ca Mircea Radu si Valeriu Lazarov au avut un schimb de replici neplacute la telefon. "Articolul de joi era ca un cer involburat: serios, chiar grav. Cel de vineri m-a facut sa rid cu lacrimi", comenteaza Mircea. "Felicitari ziaristilor de la "Evenimentul zilei" pentru seriozitatea cu care au tratat aceasta gluma", a incheiat el.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.