Eminem si-a anulat rezervarea cand a aflat ca Snoop Dogg va sta in acelasi hotel. Gwyneth Paltrow a petrecut o noapte intr-o camera platita de Sheryl Crow, Britney Spears a lasat un test de sarcina folosit in camera lui Justin Timberlake, iar Steven Tyler de la Aerosmith s-a incuiat pe afara imbracat doar cu lenjerie de corp rosie. Sunt numai cateva lucruri pe care le-a aflat Eloise Mohsin, fosta responsabila cu securitatea la unul dintre hotelurile cele mai apreciate de vedete din Statele Unite, Ritz-Carlton din Phoenix.

In varsta de 41 de ani, Eloise a lucrat la acest hotel din aprilie 1999 pana in decembrie 2002 si a plecat dupa ce a depus mai multe plangeri de hartuire sexuala la adresa hotelului. "Am ales sa vorbesc pentru ca nu am nimic de pierdut si pentru ca ma infurie tratamentul special pe care il primesc vedetele in hoteluri luxoase precum Ritz-Carlton", a declarat Eloise.

"La o petrecere cu pretentii, Martha Stewart l-a socat pe bucatarul hotelului cerand ketchup pentru felul principal. Bucatarul a fost foarte suparat de gestul ei", spune Eloise. "Eminem a rezervat cinci camere la hotel, dar a anulat totul cand a aflat ca Snoop Dogg sta tot acolo. A spus ca nu ar locui niciodata in acelasi hotel cu Snoop Dogg, dar nu am aflat niciodata de ce", mai spune ea. Courtney Love a comandat foarte multe legume si hrana sanatoasa, dar la plecarea ei cameristele au gasit camera intr-o stare dezastruoasa si voma peste tot.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.