Un alt film din seria celor care au facut-o celebra pe rasfatata mostenitoare a averii Hilton face furori pe Internet, informeaza site-ul News of The World. in ultima inregistrare XXX, Paris apare facand dus si miscandu-se senzual in fata camerei de filmat.
Dupa ce si-a pierdut drepturile asupra bunurilor depozitate la o firma, pentru ca nu a platit taxa de chirie, Paris Hilton s-a trezit cu toate filmele, fotografiile si jurnalele intime expuse in public, prin intermediul Internetului. Desi a reusit sa obtina inchiderea site-ului care dezvaluia episoade fierbinti din viata ei, anumite inregistrari au reusit sa scape, starnind in prezent noi controverse.

Astfel, se explica aparitia pe YouTube a unui nou film care o infatiseaza pe Paris mimand sexul oral cu dusul, balacindu-se senzual intr-o cada plina cu spuma si masandu-si zonele intime lasciv. Evident, spectacolul era destinat unuia dintre fostii ei iubiti, care o si filma spunandu-i ce sa faca


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.