Desi suna ciudat, Laxol 3D Silver Star este o denumire pentru saltele de pat, realizate din fire de argint, metalul respectiv fiind cunoscut pentru proprietatile speciale pe care le are.

Si pentru ca sunt destinate clientilor instariti, acestea nu puteau lipsi din casa miliardarului Irinel Columbeanu. Prima care a beneficiat de ineditul produs a fost micuta Irina, fetita in varsta de 10 luni primind cadou o astfel de saltea de la firma care le vinde in Romania.

“Salteaua cu fir de argint nu este deloc o extravaganta, ci este menita sa protejeze sanatatea clientilor nostri. Argintul are functie naturala antimicrobiana, are efect antistatic, ecraneaza undele electromagnetice excesive si impiedica aparitia mirosurilor neplacute. Salteaua pe care i-am oferit-o Irinei Columbeanu acum doua saptamani a fost confectionata manual in Germania, are o dimensiune de 1,4 m/70 cm si costa aproximativ 500 de euro”, ne-a explicat Anca Tomoroga, reprezentantul firmei Med-Care.

Si pentru ca fost convins repede de efectele pe care le are salteaua cu fir de argint, Irinel Columbeanu a comandat una si pentru dormitorul conjugal. E drept, aceasta e mult mai mare decat cea a fiicei lui si are o forma rotunda. Fetita Columbenilor este obisnuita insa cu metalele pretioase, ea avand o consistenta colectie de bijuterii primite la botez, dar si un pieptene miniatural de argint, foto stanga, pe care i l-a facut cadou contesa Anca Videaeff.

Pana va avea acces la conturile cu sume cu multe zerouri, Irina Columbeanu are momentan propria pusculita cu maruntis. “ii pun aici monede de 10 bani, de 50 de bani sau de 1 euro. Ei ii place mai mult pentru ca are forma de urs si pentru ca luceste”, ne-a explicat Monica Columbeanu.