Dan Chisu a surprins lumea mondena cand a aparut in cadrul unei prezentari de moda alaturi de o noua iubita, fostul manechin Maria Andrei.
Proaspetii amorezi au sosit la brat, insa, dand nas in nas cu o pleiada de fotografi, s-au despartit brusc, doar-doar or trece neobservati. Au preferat sa se refugieze rapid in sala unde se faceau inca repetitii pentru prezentarea colectiei Nteen. Surpriza, insa! Si acolo ochii le-au fost orbiti de blitzuri. Vazand ca nu are incotro, Chisu le-a spus fotoreporterilor: "Ajunge cu fotografiile". Acestia l-au intrebat ironic: "Dar ce, nu vreti sa va vada lumea impreuna?" Cu un zambet in coltul gurii, Chisu a raspuns: "Ah, ba da, dar sunt stresat".

Dupa acest joc de-a v-ati ascunselea, Dan si Maria s-au asezat intr-un final alaturi pe scaunele din stanga podiumului pentru a urmari prezentarea de moda, prilejuita de lansarea magazinului de imbracaminte pentru tineri "Nteen" al creatoarei Nicoleta Tanasescu. Dupa nici zece minute de vizionare, Chisu a parasit rapid sala, lasand-o pe Maria singurica. Locul sau a fost insa rapid ocupat de prezentatorul show-ului, Daniel Buzdugan, care s-a odihnit pe parcursul momentelor de moda pe scaunul de langa ea.
Desi a ramas singura, Maria Andrei a fost urmarita de noroc. Ea a castigat locul trei la tombola organizata, alegandu-se cu o reducere de 20% la achizitionarea unor articole de imbracaminte de la magazinul Nteen.

NUNTA CU ROSANA

Nu demult, ziarele anuntau o viitoare nunta intre Dan Chisu si cea care parea sa ii fie, dupa multi ani de burlacie, aleasa inimii, Rosana Oprea. Cei doi au fost impreuna o buna perioada de timp, dar s-au despartit in urma cu un an. Separarea a fost de scurta durata, fiindca ei au aparut din nou impreuna la diverse evenimente mondene, incepand din toamna trecuta. Anul acesta era asteptata nunta lor si chiar un copil pe care Dan si-l dorea mult. Relatia amoroasa dintre cei doi s-a sfarsit insa, ochii eternului burlac indreptandu-se acum spre Maria Andrei, fost manechin. Apele nu sunt atat de limpezi pe cat ar parea, pentru ca noua sa iubita inca nu a incheiat divortul cu fostul ei sot.

AMOREZUL DIVELOR

Dupa o casatorie cu o persoana care nu facea parte din lumea artistica, mariaj care s-a si incheiat inainte de 1989, Dan Chisu a avut o relatie de lunga durata cu Manuela Harabor. Amorul s-a soldat cu un baiat, Andrei, pe care Dan Chisu nu l-a recunoscut multa vreme.

Dan s-a indragostit apoi fulgerator de Mihaela Radulescu, o necunoscuta in acea perioada. Se remarcase doar prin faptul ca a fost secretara lui Dan Iosif si se spunea ca viata profesionala s-ar fi impletit cu cea personala. Relatia Mihaelei cu Dan Chisu a durat patru ani, dar, pana la urma, cei doi s-au despartit inainte de a ajunge in fata altarului. Pentru Mihaela, Chisu a fost un fel de mentor, iar astazi, de cate ori are ocazia, Mihaela povesteste cate a invatat ea de la acesta.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.