Dodo sustine ca nu este ea in fotografii si ii ameninta pe cei care au dat informatii despre ea, in timp ce cunoscutii o contrazic si baga mana in foc ca ea e fata cu poseta din masina condusa de iubitul Andreei Banica
Vecinii Alinei care au recunoscut- o ca ea ar fi fata care l-a lucrat pe iubitul Andreei Banica, in masina, au semnalat faptul ca Dodo, asa cum este poreclita, a trecut la amenintari. Nicidecum speriati de astfel de lucruri, acestia ne-au furnizat alte amanunte ce au legatura cu cazul, cum ar fi, de pilda, adresa acesteia de pe Hi5, unde se gasesc si o serie de fotografii ale sale, in diverse ipostaze.

De asemenea, am aflat, conform marturisirilor celor care ne-au contactat, ca Alina Dumitru este nascuta pe data de 5 aprilie 1990, ceea ce inseamna ca ea va deveni majora abia la anul. O persoana care a dorit sa-si pastreze anonimatul a semnalat si faptul ca dirigintele fetei ar fi la cunostinta cu ceea ce ar fi facut eleva sa, pe care a apostrofat-o. In schimb, potrivit altor informatii date de vecinii sau cunoscutii fetei, aceasta nu s-ar sfii nicidecum de scandalul iscat, fiind tot timpul cu zambetul pe buze. De partea cealalta, Alina spune ca nu este ea in fotografii, in timp ce cunoscutii baga mana in foc ca ea e fata cu poseta din masina condusa de iubitul Andreei Banica.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.