La cei 91 de ani ai sai, Kirk Douglas inca mai poate reactiona la surprize, chiar daca orice emotie ii poate fi fatala.

Actorul a fost socat, dar s-a tinut tare cand John Travolta l-a surprins in timpul unei gale de decernare a premiilor cu un sarut pe gura.

Sex-simbolul anilor 1960, Kirk Douglas a fost cat pe ce sa faca infarct in timpul unei gale de decernare a premiilor din industria cinematografica americana, desfasurate in Los Angeles. si asta pentru ca dupa ce a fost invitat pe podium de catre John Travolta, de 53 de ani, sa isi ridice premiul, actorul s-a trezit sarutat languros pe gura.

Gluma a fost savurata de toti cei prezenti, mai putin de Kirk Douglas, care a declarat in repetate randuri ca nu “intelege sentimentele amoroase dintre doi barbati”. Starul filmului Spartacus a fost socat pe moment, timp de cateva secunde nereusind sa spuna nimic.

Kirk a recunoscut apoi ca “nu mai are varsta la care sa reziste la surprize” si ca, pe viitor, “John ar trebui sa stie ca orice emotie imi poate fi fatala”. Kirk Douglas a mai adaugat, in spirit de gluma, ca daca era mai tanar il “aducea pe calea cea dreapta” pe John Travolta, care “nu s-a maturizat nici la 53 de ani”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.