Deranjata de modul in care italienii ii trateaza acum pe romani, Ramona Badescu este hotarata sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a redresa imaginea Romaniei in fata italienilor.

In acest sens, vedeta face presiuni la Vatican pentru a redeschide o biserica ortodoxa la Roma si planuieste organizarea unui festival pentru promovarea valorilor romanesti.

Dupa ce si-a petrecut vara in Romania, unde s-a ocupat indeaproape de restaurantul cu specific italienesc pe care l-a deschis in luna iunie, in Bucuresti, si a filmat intens pentru emisiunea “Noaptea erorilor”, difuzata la Antena 1, Ramona Badescu a plecat, din nou, in Italia, unde are cateva proiecte profesionale.

In ciuda faptului ca este cea mai cunoscuta romanca din “Cizma”, Ramona a constatat cu stupoare ca italienii i-au asociat si ei imaginea cu cea a romanului acuzat ca a atacat si a ucis o italianca, fiind tratata, in multe situatii, in mod dispretuitor.

Deranjata de atitudinea italienilor, romanca a pus piciorul in prag si este hotarata sa-si foloseasca notorietatea in scopul redresarii imaginii romanilor in fata italienilor. Pentru inceput, vedeta face presiuni la Vatican sa redeschida o biserica ortodoxa la Roma, care a fost infiintata de Papa Ioan Paul al II-lea, dar care a fost inchisa.

Fiind ea insasi o fire credincioasa, Ramona considera ca un lacas de cult este absolut necesar pentru ca romanii din Italia sa aiba unde sa-si aline sufletul. Totodata, romanca intentioneaza sa organizeze si un festival, in capitala Italiei, unde sa promoveze valorile culturale romanesti, pentru a demonstra ca suntem, intr-adevar, un popor civilizat si pasnic.

Dincolo de aceste proiecte, Ramona se pregateste intens si pentru premiera musicalului “Magia di Moulin Rouge”, unde ea are un rol principal, si care va avea premiera la Roma, pe data de 29 noiembrie, chiar de ziua de nastere a Ramonei. si, pentru ca ii este, deja, dor de tara natala, actrita intentioneaza sa revina in Romania in jurul datei de 17 decembrie, pentru a-si petrece sarbatorile alaturi de familia sa de aici.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.