Miss Playboy 2005 si-a rotunjit veniturile, in ultimele luni, gratie unor campanii publicitare realizate pentru piata internationala.

Andreea a pozat pentru reclame la detergenti, servetele demachiante si un salon de infrumusetare. Fotografiile se regasesc in paginile unor reviste din Spania, Coreea si Egipt si se pare ca i-au adus blondei, in cont, aproximativ 10.000 de euro.

Andreea Spataru a devenit cunoscuta publicului gratie titlului de “Miss Playboy 2005”, pe care l-a obtinut la varsta de numai 20 de ani. La doar cateva luni de la aparitia sa in celebra revista dedicata barbatilor, ea a fost cooptata in echipa National TV, fiind coprezentatoarea matinalului, alaturi de Razvan si Dani.

In paralel cu televiziunea, Andreea se bucura si de o fructuoasa cariera de fotomodel, care ii asigura venituri suplimentare consistente. Pe langa faptul ca, in luna iunie, a fost solicitata pentru inca un pictorial in publicatia care a consacrat-o, ea a devenit si protagonista mai multor campanii publicitare, atat pentru piata romaneasca, cat si pentru cea internationala.

“in Romania, sunt imaginea unei firme de haine, iar in primavara voi merge la Venetia, unde vom realiza o sedinta foto”, a declarat Andreea Spataru, pentru Click! Potrivit unor surse neoficiale, blonda a incasat, in urma semnarii acestui contract, suma de 4.500 de euro. insa norocul a urmarit-o destul de des pe Miss Playboy in ultima vreme, astfel ca ea “a pus mana” pe inca trei contracte.

“Am fost aleasa pentru o serie de reclame la detergent, la servetele demachiante si la un salon de infrumusetare, dar acestea nu sunt pentru Romania, ci pentru Spania, Coreea si Egipt”, ne-a mai declarat frumoasa blonda. Andreea nu ne-a putut oferi mai multe detalii in legatura cu modul in care au decurs sedintele foto, din cauza clauzelor contractuale extrem de stricte.

Cert este ca si onorariul a fost unul pe masura, undeva in jurul sumei de 10.000 de euro, potrivit unor surse neoficiale. Prezentatoarea de la National TV se declara independenta din punct de vedere financiar si, desi are numai 22 de ani, ea a luat hotararea de a se muta singura, intr-un apartament din Capitala.

“Mi-a fost greu la inceput, dar acum nu mi se mai pare dificil sa ma descurc pe cont propriu. Oricum, merg destul de des la parintii mei, unde mi-am lasat si cainele”, ne-a mai spus Andreea.

"Peste 10 ani n-as mai poza goala"

Andreea a fost extrem de incantata de faptul ca a fost solicitata sa-si arate nurii pentru a doua oara in Playboy, exact la doi ani dupa ce a realizat primul pictorial. Ea ne-a marturisit ca nu exclude posibilitatea sa mai pozeze goala in viitor, daca va mai avea astfel de propuneri. “Este posibil sa mai pozez. De ce nu, daca voi avea ce sa arat? Totusi, cred ca peste zece ani nu voi mai face acest lucru, chiar daca, la 32 de ani, o femeie poate arata foarte bine”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.