Protagonisti ai unei veritabile telenovele, tiriac jr. si Ileana Lazariuc continua sa se comporte ca in filme.

Cei doi se ascund cu indarjire de ochii presei si le-au impus pana si amicilor sa le pastreze secretul. “Nu pot sa spun daca sunt in tara sau in strainatate”, a declarat Rocsana Marcu la “Agentul VIP”, buna prietena cu viitoarea doamna tiriac.

Desi nici Ileana, nici Ion Ion nu au facut vreo declaratie oficiala despre viitorul lor copil, presa a semnalat cateva detalii despre misterioasa sarcina. Se stie ca va fi baietel, ca va veni pe lume in primavara si ca a fost conceput in vacanta pe care Lazariuc si tiriac jr. au petrecut-o in august la Paris.

Noutati despre starea de sanatate a viitoarei mamici am aflat recent prin vocea Rocsanei Marcu, fosta colega cu Ileana in serialul Chiquititas, difuzat de Kanal D. Invitata la “Agentul VIP”, Rocsana, si ea mama unei fetite in varsta de doua luni, ne-a asigurat ca iubita lui Ion Ion nu a luat deloc in greutate si ca este o gravida sexy.

“Ileana e foarte fericita si se simte bine. Nu s-a ingrasat absolut deloc. Noi vorbim aproape zilnic si ma tine la curent cu evolutia sarcinii. E o dulceata de fata si o buna prietena de-a mea”. intrebata daca cei doi indragostiti se afla in tara sau in strainatate, Rocsana a dat de inteles ca a fost rugata sa nu divulge unde se afla cuibusorul lor de nebunii. “Asta nu pot sa spun, chiar nu-mi permit sa o fac”, s-a eschivat ea cu eleganta.

Nici mama Ilenei, solista Anastasia Lazariuc, nu vrea sa vorbeasca despre sarcina fiicei sale, avand si un argument pe care il ofera mereu ziaristilor. “Eu nu pot vorbi in numele ei, am facut-o pana sa implineasca 18 ani, iar acum este majora si nu ma bag in viata ei. Vreau doar sa fie fericita”, a declarat Anastasia pentru Click! si se pare ca tanara cu poveste de Cenusareasa are toate motivele sa fie fericita din moment ce ii va face magnatului Ion tiriac primul nepotel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.