Asa cum s-a zvonit, internationalul Adrian Mutu a venit in tara pentru a urmari meciul Bulgaria - Romania, contand pentru preliminariile Campionatului European din 2008.

Inainte de a viziona partida la Pitesti, la parintii fotbalistului, Mutu, insotit de frumoasa lui sotie, a ales sa se distreze in clubul Gaia, din cartierul Floreasca.

Frumoasa dominicanca si-a etalat mandra burtica. Nu mica le-a fost mirarea celor prezenti, vineri, intr-un club din centrul Bucurestiului, cand, putin dupa miezul noptii, si-au facut aparitia Adrian Mutu si sotia lui, alaturi de cativa prieteni.

Insarcinata in luna a patra, cu cel de-al doilea copil al cuplului, Consuelo a baut numai apa plata, iar din cand in cand s-a ridicat sa danseze, spre deliciul curiosilor care se perindau pe langa masa “vedetelor”.

Tot timpul, ea a fost “supravegheata” de viitorul tatic, care nu s-a sfiit nici un moment sa-si arate dragostea pentru sotie, dar si pentru viitorul lor copil, cu mangaieri tandre pe burtica mamicii. Adrian si Consuelo au parasit clubul in jurul orei 3.30.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.