Inainte de a ajunge mari vedete, cu totii au fost copii obisnuiti si au simtit fluturasi in stomac atunci cand le pica cu tronc un coleg de clasa

Don Juan-ii de azi si femeile cu multi admiratori din zilele noastre isi amintesc cu drag de gradinita sau de scoala primara, atunci cand au simtit pentru prima data fiorii iubirii.

Delia Matache a fost fermecata pentru prima data de un baiat pe vremea cand avea doar 13 ani: „Am fost indragostita o buna bucata de vreme de un coleg din trupa cu care cantam la Palatul Copiilor. El era de la o alta scoala si nu-l vedeam decat atunci cand aveam spectacole. Era genul de baiat dupa care mureau toate fetele. A fost o dragoste ascunsa, pe care am tinut-o doar pentru mine, el bineinteles fiind genul de baiat care nu se baga in seama cu fetele. Imi aduc aminte ca il chema Ovidiu si eram innebunita de felul in care interpreta melodiile lui Bon Jovi“, ne-a declarat cantareata.

Dana Savuica a iubit pentru prima oara un baiat la varsta de 14 ani: „A fost o indragosteala cum au toti copii la varsta aia. Il chema Marius si binenteles ca eram colegi de clasa. Iubirea a fost reciproca si am vorbit o buna perioada de timp. A fost frumos“, ne-a marturisit Dana.

Dan Bittman s-a indragostit pentru prima oara la 16 ani, de o colega de clasa. Aflat la o varsta frageda si fiind mai timid din fire, lucrurile nu au inaintat intre cei doi. „Era o dragoste primara, care nu a dus la nimic. Doar o admiram cand iesea la tabla sau in recreatii“, spune Danutz SRL care, intre timp, si-a revenit serios si este considerat unul dintre cei mai iubareti barbati din showbizul romanesc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.