Vedeta declara ca nu cheltuie mii de euro pe haine sau operatii estetice.

Ea dezminte faptul ca este intretinuta de iubitul sau, Nicola. Veniturile Ginei depasesc suma de 7.000 de euro pe luna, bani din care blonda o intretine si pe mama sa.

Gina Pistol, fosta vanzatoare la un magazin de articole sportive dintr-un mall bucurestean, s-a facut remarcata in urma celor cateva pictoriale nud din revistele pentru barbati.

In ciuda faptului ca a avut relatii numai cu barbati potenti din punct de vedere financiar, cum ar fi Codin Maticiuc sau actualul sau iubit, Nicola, blonda a tinut mortis sa aiba propriii sai bani. Iar veniturile sale lunare nu sunt deloc de neglijat. Ea incaseaza, de la Prima TV, suma de 7.000 de euro pe luna, la care se adauga profitul propriei afaceri.

Pentru ca nu vrea sa fie bagata in aceeasi oala cu zecile de blonde care folosesc la maximum cardurile iubitilor lor, Gina a rabufnit, la emisiunea “Conferinta de presa”, de la Antena 2, unde a declarat: “De ce sa dau bani pentru o pereche de sani, cand ii pot da mamei mele? Nu sunt genul de duduie care ia cardul iubitului bogat si-si cumpara haine scumpe”.

Gina provine dintr-o familie modesta, ea insasi fiind nevoita sa se angajeze, la magazinul de articole sportive, de la varsta de 18 ani. Conform zvonurilor, mama sa, pe care care o sprijina financiar lunar, e camerista la un hotel din Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.