Teancurile de dolari sunt foarte obisnuite in videoclipurile rapperilor, asemeni masinilor de lux, modelelor seducatoare, diamantelor si bijuteriilor. Totusi, in noul videoclip „Blue Magic”, rapperul Jay-Z foloseste o alta moneda de schimb si anume euro, scrie BBC News.

Jay-Z strabate in mare viteza strazile New Yorkului intr-o masina Bentley, cu o valiza plina cu bancnote de 500 de euro.

Aceasta aparitie nu uimeste atat de mult mai ales ca, in urma cu cateva sapatamani, lumea mondena vorbea despre faptul ca super modelul Gisele Bundchen pretinde sa fie platita in euro si nu in dolari.

„Contractele sunt mult mai atractive acum daca promit euro si nu dolari, pentru ca nu putem sa stim niciodata ce se poate intampla cu moneda americana”, a declarat Patricia, mangerul si sora geamana a supermodelului.

Dolarul american a inregistrat pierderi istorice in ultimele luni, fapt ce i-a determinat pe multi sa renunte la aceasta moneda de schimb si sa vada moneda euro mult mai atractiva, comenteaza BBC News.

Ziaristii britanici care au intuit ca renuntarea la vestita bancnota verde ar putea deveni noul trend al artistilor, mentioneaza cu o urma de umor ca inca nu se stie daca si 50 Cent, colegul lui Jay-Z ar putea sa apara in curand in videoclipuri, numarand euroi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.