Dupa ce s-a impacat cu Ion Ion Tiriac si asteapta un copil cu acesta, Ileana Lazariuc se poate considera o femeie fericita.
Domnisoara ce joaca in telenovela de la Kanal D doreste sa nasca in strainatate. Cei doi indragostiti au intentia de a locui la Monte Carlo, sau intr-un alt stat si sa vina mai rar in Romania. De cind e insarcinata, bruneta are mare grija de ea, iar Ion Ion o protejeaza si ii declara cit de importanta este pentru el. In clipa de fata, si batrinul Tiriac a acceptat-o in viata fiului sau si, implicit ca nora, mai ales ca il va face cit mai curind bunic. Ca sa arate cit mai bine, dupa ce va deveni mamica, Ileana are de gind sa-si puna silicoane la sini. Nu ca ar avea nevoie, dar crede ca acest lucru i-ar da un farmec in plus. Prietenii actritei sustin ca aceasta isi doreste de mult timp sa-si puna silicoane dar a aminat, din cauza sarcinii. Este o femeie frumoasa si a dovedit ca-l iubeste sincer pe junior asa ca, Maria Marinescu are de ce sa fie geloasa, mai ales ca i l-a suflat rapid pe Ion Ion. Anul viitor, se preconizeaza un mariaj intre fiica Anastasiei Lazariuc si junior.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.