Un tango plin de pasiune, in direct la TV. Aceasta va fi prima aparitie publica a celebrului cuplu Petre Roman-Silvia Chifiriuc. in aceasta seara, ei vor pluti pe ringul de la “Dansez pentru tine”.

Fostul premier si iubita lui vin la show-ul PRO TV la initiativa revistei “The One” pentru a ajuta un baietel talentat, dar cu posibilitati materiale reduse. Idila dintre Petre Roman si cantareata Silvia Chifiriuc a tinut luni de zile prima pagina a ziarelor.

Roman a refuzat mult timp sa comenteze relatia sa cu mult mai tanara cantareata, multumindu-se sa spuna ca e viata lui privata. Treptat, Roman a inceput sa fie mai putin “zgarcit” cu informatiile.

“Silvia e tovarasa mea de viata”, a recunoscut Roman intr-un interviu la “Antena 1”. Diseara, il veti putea vedea intr-o ipostaza inedita pe fostul politician: cea de dansator inflacarat de tango! Un dans al dragostei, alaturi de iubita lui, Silvia. Dupa cum sustine Catinca Roman, se pare ca Petre nu este un as intr-ale dansului : “Pe la petreceri, tata nu prea dansa. Foarte rar a invitat-o pe mama la un blues. Nici macar nu e un dansator foarte bun. Pot spune, insa, ca se descurca binisor, nu se facea de ras”.

Lasand deoparte gestul lor in scop caritabil, totusi, Mioara Roman si fiicele sale nu sunt incantate de faptul ca cei doi indragostiti au acceptat sa se afiseze intr-o postura tandra, la o emisiune televizata.

Cel mai sexy duel

Sunt frumoase, sexy si pline de pasiune. Diseara, vor fi rivale. Vor lupta in pasi de dans pentru cate un vis care a devenit si al lor. Delia Matache si Ioana Ginghina, foto stanga, sunt protagonistele celui mai “sexy” duel de pana acum de la “Dansez pentru tine”.

Delia vrea sa mearga mai departe pentru a-i ajuta pe parintii lui Ionel Petcu, iar Ioana, pentru a le asigura un viitor celor 200 de elevi ai lui Mihai Botezat. “A fost o saptamana grea, pentru ca s-a adunat multa tensiune. Ionel e obosit si epuizat psihic, dar incerc sa-l ajut cum pot”, ne-a marturisit Delia.

Antrenamentele au fost obositoare si pentru cealalta pereche condamnata la duel. “Am repetat cam 5-6 ore pe zi. E foarte greu sa ai pe umeri asa o responsabilitate. Orice s-ar intampla, ma voi implica si pe viitor in acest caz”, ne-a marturisit actrita Ioana Ginghina.

Oana Roman: "Am fost babysitter in studentie"

Desi Petre Roman va dansa, astazi, impreuna cu iubita lui, Silvia Chifiriuc, la “Dansez pentru tine” (PRO TV), pentru a ajuta un baietel sarac, Oana Roman, fiica lui, sustine ca tatal ei a lasat-o sa se descurce atunci cand i s-au furat banii.

Mezina fostului premier a dezvaluit ca functia politica pe care tatal sau a detinut-o nu i-a adus nici pe departe avantaje de ordin financiar. Atunci cand s-a intamplat ca Oana sa fie chiar jefuita in-tr-un local de fite din Paris, Petre a ramas indiferent la lamentarile fiicei sale, lasand-o sa iasa din incurcatura pe cont propriu.

Trimisa sa studieze la Paris, Oana s-a vazut nevoita sa-si poarte singura de grija si sa faca rost de bani pentru a supravietui. “in studentie nu tata a fost cel care m-a ajutat cu bani. El ne-a lasat, pe mine si pe sora mea Catinca, sa ne descurcam singure de mici. Au fost perioade in care pur si simplu ramaneam in pana de bani”, a declarat mezina fostului premier in emisiunea “Pe contre”, moderata de Ana- maria Prodan la Romantica.

Ea a recunoscut ca, pentru a avea bani de cheltuiala, a muncit ca babysitter: “Mie imi plac foarte mult copiii si tocmai de aceea nu a fost nici o rusine sa fac pe ba-bysitter-ul. Asa imi castigam eu banii cand eram in facultate”.

Oana a povestit cu lux de amanunte un episod petrecut in aceeasi perioada la Paris, cand i-a fost furata poseta plina cu bani, in timp ce statea la masa intr-o cafenea: “A fost incredibil! Eram cu o prietena si, intr-o fractiune de secunda, au luat geanta de pe masa. Aveam o multime de bani acolo. Mai rau a fost ca nu mai aveam cu ce achita nota de plata, care nu era deloc mica”.

Pusa in imposibilitatea de a mai plati, Oana l-a sunat pe Petre Roman pentru a-i cere ajutorul, insa acesta i-a spus sa se descurce singura. “Mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca si sa gasesc o solutie sa ies din incurcatura pe cont propriu. Pana la urma m-a ajutat Adrian Sarbu, care m-a imprumutat cu 100 de dolari”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.