"Pantera neagra" a modei, supermodelul Naomi Campbell, iese din noua la rampa intr-o ipostaza nedorita - miercuri noapte si-a atacat unul dintre asistentii personali, pocnindu-l cu un laptop. Manechinul in varsta de 34 de ani, care tocmai anuntase cum ca s-ar fi cumintit (dupa ce ce a renuntat la consumul de droguri, responsabil, in viziunea lui Naomi, pentru comportamentul ei excesiv de agresiv), a avut din nou o criza de furie la Rio de Janeiro si si-a pocnit asistentul in cap cu laptopul, dupa care l-a palmuit.

Purtatorul de cuvant al top-modelului, Rob Shuter, a negat imediat orice incident: "Naomi m-a tratat intotdeauna cu cel mai mare respect. Toate zvonurile acestea rautacioase nu sunt adevarate". Dezmintirea nu are insa prea mare credibilitate, deoarece Campbell are antecedente in agresarea asistentilor personali - a batut unul in 1998, in Canada, si inca unul in 2001.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.