Brad Pitt si Angelina Jolie sunt un cuplu aproape oficial. Sau cel putin asa se zvoneste dupa ce cunoscutii actori au fost vazuti petrecand un week-end in Palm Springs, California.
Cei doi au inchiriat un apartament, la hotelul Le Parker Meridien, dar nu si-au folosit numele adevarate. S-au cazat cu pseudonimele Bryce si Jasmine Pilaf, un cuplu de anonimi casatoriti.
Asa ca Brad Pitt nu pare sa sufere dupa ce sotia lui, Jennifer Aniston, a depus actele de divort. Ba chiar deloc, ar spune cei care l-au vazut distrandu-se in compania Angelinei.

SEJUR DE MUNCA

Unul dintre motivele pentru care cei doi actori au plecat la Palm Springs este o sedinta foto pentru promovarea filmului "Mr and Mrs Smith", dar ei si-au prelungit sederea cu inca doua zile. Asa ca au ocupat apartamentul, in valoare de 800 de dolari pe noapte, tot week-end-ul in care catolicii au sarbatorit Pastele. Cu alte cuvinte, ei nu au facut nimic sa infirme zvonurile, conform carora aceasta idila a pus capat casatoriei lui Brad cu Jennifer Aniston.

NEVASTA IA CASA

Inainte de a depune actele pentru divort, Jennifer s-a asigurat ca vila in care locuia impreuna cu Brad Pitt ii va ramane ei.
Initial, se zvonea ca ei vor vinde casa din Hollywood si ca vor imparti banii. Dar acum s-a dovedit ca Brad si-a retras absolut orice pretentie asupra proprietatii imobiliare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.