Matt Damon a fost desemnat "cel mai sexy barbat in viata", de catre revista americana People, si se numara acum printre barbatii celebrii care au mai primit aceeasi distinctie, ca George Clooney sau Brad Pitt, informeaza CNN in editia sa electronica.

Actorul in varsta de 37 de ani apare pe coperta cunoscutei publicatii in editaia care a aparut astazi si a fost denumit „cel mai sexy barbat”. Damon s-a aratat foarte surprins de decizia publicului. „Fetita mea de 9 ani, crede acum ca sunt cool”, a declarat actorul, in paginile revistei.

De asemenea, sotia lui Matt Damon, Luciana Bozan a afiramat ca sotul sau a rosit atunci cand a aflat ca este „cel mai sexy”, comenteaza ziaristii de la CNN.

„Ia-ti dat unui tatic care imbatraneste, sansa de avea din nou, mandrie de sine”, a declarat Matt pentru revista People.

Lista revistei People „a celor mai sexy barbati in vaita”, a inceput in 1985, cand castigator a afost Mel Gibson. Alte celebritati care au primit aceasta titulatura sunt Clooney (1997 si 2006), Pitt (1995 si 2000), Denzel Washington (1996) si Johnny Depp (2003).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.