Chiar daca a avut mari probleme datorita apropierii lui de minori, Michael Jackson nu se da inapoi de la nimic atunci cand vrea ceva cu orice pret si planuieste sa lanseze impreuna cu fratele sau, Jermaine, tatal sau Joe si actorul recompensat cu premiul Oscar, Jamie Foxx, un concurs de descoperire a tinerelor talente muzicale.

Cat de tinere, asta nu se precizeaza in articolul de pe site-ul celebritywonder.com.
"Michael a vazut cat de mult succes a avut ÇAmerican IdolÈ, dar stie ca alaturi de familia sa si de prietenii celebri pe care ii are poate realiza o emisiune mult mai buna", a spus o sursa apropiata cantaretului.

Starul pop urmeaza sa apara in decembrie ca mentor in concursul de descoperire de tinere talente, difuzat in Marea Britanie, "The X Factor", creat tot de producatorul de televiziune Simon Cowell. Aceasta ar fi prima aparitie a lui Jackson la un post de televiziune englez, dupa controversatul interviu acordat lui Martin Bashir pentru documentarul "Living with Michael Jackson: A Tonight Special", difuzat in 2003. Acest documentar, in care Jackson a recunoscut printre altele, ca a dormit de mai multe ori cu copii in pat, a fost foarte important in procesul in care starul a fost acuzat de pedofilie. Procesul s-a incheiat in 2005 cu achitarea cantaretului.

Daca despre cariera sa muzicala spune ca s-a incheiat de mult si ca nu doreste sa moara pe scena ca James Brown, iata ca evenimentele mondene nu-l lasa deloc indiferent pe cel care iubea lumina reflectoarelor mai mult decat pe sine. Asa cum nici tinerele talente nu-i displac, ceea ce-l ghideaza spre realizarea propriei emisiuni de scounting.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.