Avind drept model vedetele hollywoodiene, multe VIP-uri autohtone s-au gindit sa-si asigure, pe sume exorbitante, ce au mai de pret: voci, picioare sau sini voluptosi.

In felul acesta, se pot pazi de situatiile mai putin placute care le-ar putea pune in pericol practicarea meseriei. Mindra nevoie mare de posteriorul ei a la Jennifer Lopez, oachesa Lavinia, fosta Spicy, s-a gindit ca a venit momentul sa ia unele masuri pentru protejarea acestuia. Asa se face ca vedeta a batut palma cu un agent de asigurari pentru frumusica suma de 50.000 de euro. Dupa un intreg sir de laude la adresa podoabei sale capilare, Silvia de la trupa "De La Vegas" s-a hotarit si ea sa aiba grija de pletele-i in vint, asa ca a incheiat un contract tot pe 50.000 de euro. Dar cum in viata, cit dai, atit primesti, Silvia trebuie sa faca si unele concesii: nu are voie sa se tunda si va folosi doar anumite tipuri de produse destinate ingrijirii parului. In cazul in care isi va pierde podoaba capilara din diverse motive, ea va primi despagubirea doar daca va respecta cu sfintenie aceste clauze. Ca sa nu ramina de caruta, si colegul ei, Daniel Robu, a facut acelasi gest cu vocea sa, tot pentru aceeasi suma. Roxana Marcu nu s-a lasat nici ea mai prejos si, dupa ce-a dat sfoara in tara ce picioare si sini are ea, si-a asigurat cele doua parti ale corpului cu 100.000 de euro / picioare, respectiv 200.000 de euro pentru pieptul ei cel bogat.

100.000 de euro pentru vocea lui Ionut Dolanescu

O alta Roxana, Ciuhulescu de asta data, considerata fata cu cele mai lungi picioare din Romania, se spune ca si-ar fi dat si ea la asigurare... tot corpul pentru o suma neconfirmata pina acum. Ionut Dolanescu n-a stat nici el cu miinile in sin si si-a asigurat vocea tot pentru 100.000 de euro. S-o fi gindit oare cintaretul daca Doamne fereste ramine fara tril (pardon, fara gologanii cistigati de pe urma acestuia), s-o mai uita la el blonda Andreea Banica? De patima asigurarilor n-a scapat nici "regina jazz-ului", Aura Urziceanu, care detine in acest moment suprematia: si-a asigurat vocea pentru nu mai putin de... un milion de dolari. Urmind exemplul colegelor de breasla, Monica Anghel a incercat si ea sa-si faca o polita pentru "sinii naturali 100%", dar s-a lovit de un esec total. Probabil pe hirtia respectiva nu s-au regasit atit de multe zerouri cit bustul ei generos. Dorind ca picioarele sale sa stea la loc de cinste, Simona Senzual s-a hotarit si ea sa si le asigure pentru fabuloasa suma de 1.000.000 de euro. Cum in Romania nu exista inca o firma specializata, va apela la o companie din strainatate si va scoate din buzunar lunar 1.500 de euro.

Asigurari hollywoodiene

Michael Flatley, supranumit "Lord of the dance" si-a asigurat picioarele pentru suma de 40 milioane de dolari, iar Claudia Schiffer va putea primi pentru fata sa 5 milioane de euro. Trupul lui Naomi Campbell valoreaza un miliard de dolari, iar picioarele manechinului Heidi Klum nu mai putin de 2,2 milioane de dolari. Vedeta Playboy, Susana Alves si-a asigurat si ea fesele, genunchii si gleznele pentru 2 milioane de dolari, in vreme ce Jennifer Lopez si-a asigurat si ea posteriorul pentru 6 milioane de euro, iar Rod Stewart si Bruce Springsteen si-au asigurat vocile pentru 6 milioane de dolari fiecare. Liz Taylor a primit o polita de 2 milioane de euro pentru ochii sai violeti, iar comicul Ken Dodd si-a facut la rindu-i o asigurare considerabila de 4 milioane de euro pentru... dantura sa strimba.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.