Pentru ca cele mai multe ore din zi le petrec in dormitor, vedetele nu au neglijat aspectul acestor camere si le-au aranjat dupa ultimele tendinte in materie de design interior.

Redactorii Click! au vizitat la domiciliu cateva VIP-uri autohtone si va prezinta cel mai intim loc al casei lor, folosit pentru odihna, dar si pentru zbenguieli amoroase. Adriana Bahmuteanu, Mugur Mihaescu, Anamaria Prodan, Andreea Banica, Monica Tatoiu, Adrian Minune, Dana Savuica si Alina Plugaru ne-au primit in vizita si ne-au aratat cuibusorul lor de nebunii.

Anamaria Prodan are pat ca al lui Petre Roman

Un pat ca al Anamariei Prodan costa, in Germania, 15.000 de euro, insa vedeta tv l-a cumparat direct de la producatorul de la Piatra Neamt cu putin peste 1.000 de euro. “Desi mi-am comandat mobila in Germania, am preferat ca patul sa mi-l procur din tara, datorita pretului mult mai scazut. Este destul de mare, are dimensiunea de 2/2 m si este extrem de confortabil. Acelasi model il mai au si Oana Roman, si Petre Roman”, ne-a declarat Anamaria Prodan. Vedeta este destul de pretentioasa in ceea ce priveste lenjeria, avand chiar un fix in acest sens: “imi plac doar nuantele pamantului si culoarea grena”.

Garcea: "imi plac saltelele tepene, ca la tara"

Vestitul Mugur Mihaescu are acasa un dormitor impresionant, cu un pat imens pe care l-a cumparat in urma cu trei ani. “Mi-a placut cum arata si de aceea l-am luat. Nu mai stiu cat am dat pe el. De fapt, nici nu conteaza. L-am luat pentru ca avea o saltea foarte tare si mie imi plac paturile tepene, rezistente. Eu am fost crescut la tara si acolo nu ne lafaiam in saltele si puf, ci dormeam pe niste scanduri. Nu e bine sa uiti de unde ai plecat.”

Dana Savuica si Claudia Schiffer au paturi identice

Casa vedetei este mobilata in totalitate cu produse aduse din Asia de Est. Prezentatorea tv nu se declara un fan al mobilei confectionate din lemn masiv si de aceea a ales bambusul, pentru ca, pe cat de usor pare, pe atat de rezistent este. Pentru a avea parte de mai multa intimitate, dar si pentru un plus de exotism, Dana a ales un pat-baldachin, identic cu al Claudiei Schiffer, cu dimensiunea 2/2,5 m, care a costat 1.500 de dolari. Cat despre lenjerie, vedeta prefera satinul si bumbacul, in culori calde.

Monica Tatoiu: "Aici fug de sforaitul sotului"

Directorul general Oriflame si-a amenajat o camera de refugiu in vila spatioasa din Pipera. “Dupa o anumita varsta, femeia si barbatul nu mai dorm in aceeasi camera, din cauza sforaitului. Aici ma retrag ori de cate ori am nevoie de putina intimitate si tot aici raman pana tarziu sa citesc. Mobila pe care o vedeti a fost cumparata de la niste arhitecti”, ne-a povestit Monica Tatoiu.

Bahmu: "Prigoana vrea perne cu puf de gasca"

Pentru ca vila din Pipera se afla in renovare, Adriana si Silviu sunt nevoiti sa locuiasca in apartamentul din centrul Capitalei si sa doarma intr-un pat care nu prea este pe gustul lor. “Noua ne plac paturile-gigant, asta pe care il avem are doar 1,8 pe 2 metri. L-am cumparat acum trei ani si a costat cam 1.000 de euro. Lenjeria trebuie sa fie neaparat alba, asa-i place lui Prigoana, iar pernele sa aiba puf de gasca”, ne-a declarat Bahmu, care chiar ieri a facut comanda de patru paturi pentru vila din Pipera.

Minune, pat cu oglinzi in forma de inima

Un pat urias, cu tablie alba si cu oglinzi in forma de inima troneaza impunator in dormitorul lui Adrian Minune si al sotiei sale, Cati. Acelasi pat a fost “vedeta” si in videoclipul pe care cantaretul l-a filmat impreuna cu Simona Sensual pentru melodia “Trandafirul de la tine”.

Andreea Banica are lenjerie ieftina, de bumbac

Desi are o vila luxoasa la Eforie Sud, pe care si-a decorat-o singura, in nuante de rosu si portocaliu, Andreea Banica nu a manifestat mari pretentii in ceea ce priveste mobila. Ea a optat pentru stilul minimalist, iar patul din dormitorul solistei este unul ieftin, achizitionat, probabil, dintr-un mare centru comercial. Lenjeria de pat este multicolora, din bumbac, care se poate gasi cu usurinta in hypermarket-uri, la preturi modice.

Alina Plugaru face sex pe canapea inchiriata

Pentru ca s-a mutat cu chirie intr-o garsoniera mobilata, Alina Plugaru nu a putut sa-si cumpere un pat imens, asa cum si-ar dori. Regina porno se multumeste sa doarma pe o canapea extensibila, destul de incomoda insa pentru acrobatii sexuale. “imi place doar lenjeria de pat verde, pentru ca am impresia ca dorm in iarba”, ne-a spus vedeta rubricii Meteo din Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.