Nu cu multa vreme in urma, Brad Pitt si Angelina Jolie isi cautau o casa prin Europa, considerand ca de aici se pot deplasa mai usor, oriunde in lume.

Se pare insa ca cei doi isi vor mai amana mutarea pe batranul continent, pentru ca tocmai si-au achizitionat o insula in arhipelagul artificial construit in largul coastelor emiratului Dubai.

Insula face parte dintr-un mega-proiect imobiliar format din 300 de insule, numit "The World", care este inca in constructie. Cei doi actori vor sa se foloseasca de insula pentru a expune probleme legate de mediu si pentru a incuraja oamenii sa traiasca mai natural, potrivit cotidianului Emirates Today

Cuplu ii va avea ca vecini pe miliardarul Richard Branson si cantaretul Rod Stewart, care au cumparat deja o parte din "The World". Proiectul, in constructie, acopera 5,5 milioane de metri patrati, dintre care 930.000 de metri patrati de plaja.

Preturile insulelor variaza intre 23 de milioane si 135 de milioane de dirhami (6,2 milioane - 36,7 milioane de dolari). Insulele masoara intre 11.148 si 41.806 metri patrati si sunt separate unele de celelalte prin suprafete de apa de aproximativ 100 de metri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.