Unul dintre apropiatii cantaretei a confirmat faptul ca unul din testele periodice antidrog la care Britney era supusa a iesit pozitiv, informeaza Daily Mail.

Din aceasta cauza, ea risca sa piarda orice drept de a mai cere custodia copiilor. Vestea ca si-ar putea pierde definitiv copiii, in favoarea fostului ei sot, Kevin Federline, a facut-o sa izbucneasca in plans.

In ciuda faptului ca a fost obligata printr-o hotarare judecatoreasca sa se abtina, Britney a cedat iar ispitei si unul din testele de dopping i-a iesit ieri pozitiv.

Acest fapt poate avea urmari dezastruoase pentru diva care risca sa piarda definitiv custodia copiilor ei.

Cantareata a fost obligata in urma cu mai bine de doua saptamani sa faca periodic nu mai putin de 14 teste dopping.

De asemenea, ea nu putea sa ii vada pe Sean Preston, de 2 ani, si pe Jayden James, de un an, daca se afla sub influenta drogurilor.

Potrivit unui apropiat al cantaretei, aceasta a izbucnit in plans la auzul vestii. inainte de a pleca, Britney a inceput sa tipe sa fie lasata in pace. Comportamentul divei a confirmat afirmatiile lui Kevin Federline, care a declarat ca Brit este instabila psihic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.