In ciuda faptului ca se declara fericita alaturi de iubitul sau, Liviu Moreanu, Anna se fereste de gesturile tandre ale acestuia, cel putin in public.

In imaginile surprinse de paparazzii revistei “Spy”, solista stramba din nas atunci cand iubitul sau o saruta pe obraz si, mai mult, incearca sa se smuceasca din bratele lui.

Anna si Liviu Moreanu, patronul unui restaurant cu specific argentinian din Capitala, formeaza un cuplu de la inceputul acestui an.

Desi solista prefera sa-si traiasca povestea de dragoste departe de ochii indiscreti ai presei si ai publicului, ea nu a ezitat sa afirme, in repetate randuri, ca este extrem de fericita alaturi de Liviu.

Pentru a petrece mai mult timp impreuna, cei doi au “evadat”, la sfarsitul lunii august, in Statele Unite ale Americii, unde au petrecut o vacanta de vis de doua saptamani.

Desi nu sunt impreuna de foarte mult timp, cei doi s-au apropiat atat de mult, incat s-a zvonit ca afaceristul si-ar fi exprimat dorinta de a-si oficializa relatia cu Anna, cerandu-i mana in America.

insa, ca in orice relatie, lucrurile nu stau, intotdeauna, pe roze. si iata ca si Anna si iubitul ei se mai cearta din cand in cand si, spre ghinionul lor, chiar au fost fotografiati de paparazzii revistei “Spy”, in timpul unei dispute non-verbale, desfasurate pe una dintre strazile din Capitala.

Tandretea lui Liviu o lasa rece pe Anna

Dupa cum reiese din imagini, se pare ca afaceristul ar incerca sa-si impace iubita, dupa ce a suparat-o cu ceva. insa Anna nu se lasa deloc induplecata de imbratisarile si sarutarile lui Liviu.

Ba chiar afiseaza o fata plictisita si respingatoare, indiferenta la gesturile tandre din partea lui Liviu, dorind sa se smuceasca din bratele lui. Solista prefera, mai degraba, sa-si indrepte atentia catre cele doua prietene ale ei, lasandu-si iubitul cu ochii in soare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.