Asa cum suspina dupa actorul sau cantaretul preferat o pustoaica de liceu si decupereaza poze din reviste pe care le lipeste la capul patului, de la aceasta regula nu fac exceptie nici vedetele noastre autohtone.
E drept ca unele dintre ele au sanse mai mari sa-i intalneasca “face to face” pe cei pe care-i admira decat o fata obisnuita. Ele nu decupeaza fotografii, dar inima le tresare cand ii vad in filme. Intrebate ce actor strain le-ar pune in mare dificultate din punct de vedere moral sau, mai exact, ce actor le-ar face sa uite pentru cateva ore ca au soti acasa sau parteneri de lunga durata, ce-au raspuns vedetele noastre veti putea citi in randurile de mai jos. Ca niciodata, sondajul nostru le-a distrat, intrand in jocul nostru cu zambetul pe buze, lasandu-se in voia imaginatiei.

Mihaela Radulescu nu stie cum ar reactiona daca ar avea ocazia sa-l intalneasca pe actorul Gabriel Byrne, dupa care este pur si simplu topita. “Mi-e frica sa ma gandesc ce i-as face lui Byrne daca l-as prinde. Sotul meu rade de mine si de reactiile pe care le am atunci cand ne uitam impreuna la filme cu actorul meu preferat”, spune prezentatoarea “Duminicii in familie”. Mihaela a fost sotia lui Stefan Banica jr, iar acum este casatorita cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care are si un baietel de patru ani. Barbatul care ar face-o sa-si piarda mintile este un taur de 57 de ani, nascut in Irlanda si este nu numai un actor talentat, dar si un producator si scenarist nominalizat la Oscar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.