In aceasta perioada, creatorii de moda autohtoni incep sa-si etaleze colectiile mai ceva ca omologii lor din Occident.

Razvan Ciobanu si Cristi Pascu, specialist in coafuri, si-au prezentat, vineri seara, in Sufrageria Palatului Regal, cea de-a doua editie a "Haute Coiffure Exclusive by Cristi Pascu". Peste 200 de invitati au tinut sa vada care sint tenditele in materie de moda si coafura, in urmatoarea perioada. Camelia Sucu, eleganta ca intotdeauna, si-a facut aparitia la eveniment. Mihai Albu, insotit de sotia sa, Iulia, Vali Punga, alaturi de niste prieteni, Oana Cuzino, o aparitie rafinata s.a. Toaletele unora dintre invitati lasau de dorit, de parca veneau la plimbare si nu la un eveniment monden. Din pacate, evenimentul a inceput cu peste o ora intirziere, in timp ce invitatii au fost nevoiti sa astepte pe un hol unde era foarte frig. In acest timp, Razvan Ciobanu repeta intrarile fetelor pentru prezentare. Organizatorii ar trebui sa stie ca repetitiile se fac cu cel putin doua ore inainte de spectacol, iar publicul nu este obligat sa stea in conditii improprii, ca sa vada, apoi, 10 minute de show. Cam atit a durat marele eveniment. E drept ca rochiile lui Ciobanu erau elegante, sexy, aducind aminte de serile de la Premiile Oscar. Insa, unii specialisti sustin ca designerul s-ar fi inspirat din Alexander Mc`Queen, colectia toamna-iarna 2007-2008 si Dolce& Gabbana - primavara-vara 2007. Noua ne-a placut ce am vazut, dar specialistii au dreptul la propria opinie.

Cristi Pascu a sculptat in par

Coafurile lui Cristi Pascu, cel care se ocupa de parul multor vedete din Romania, au fost la inaltime, remarcindu-se prin extravaganta si rafinament. Pascu si echipa sa au muncit ore in sir pentru a realiza ce s-a vazut, reusind adevarate sculpturi in par, constructii uriase, demne de un show de moda avangardist, iar rochiile de seara ale lui Razvan Ciobanu se potriveau cu creatiile hair-stilistului. Vedeta serii a fost Monica Columbeanu, care a purtat o rochie mov si a fost incoronata ca regina a evenimentului. Avind un par bogat, Monica i-a dat posibilitatea lui Cristi Pascu sa realizeze o coafura interesanta, in forma de coroana. La aceasta s-a muncit peste cinci ore, iar top-modelul a rezistat cu stoicism. Sotul sau, omul de afaceri Irinel Columbeanu, nu a venit la eveniment sa-si sustina consoarta. De altfel, Monica Columbeanu este la prima colaborare cu Ciobanu, iar creatorul a marturisit ca nu va fi ultima. Editia trecuta, vedeta colectiei a fost Elena Basescu, mezina presedintelui Romaniei. Aceasta s-a descurcat bine pe podium, facind parte dintre vedetele preferate de Cristi Pascu.

Unele dintre manechine s-au impiedicat tot timpul

Intorcindu-ne la evenimentul de la Palatul Regal, am observat ca, din pacate, unele manechine nu stiau sa se miste, se impiedicau si se vedea cit de colo ca nu sint bune profesioniste. Lasind la o parte toate aceste lucruri, putem spune ca cea de-a doua editie a evenimentului s-a evidentiat si prin calitate, in special coafurile stilistului, dar si rochiile glamour ale lui Ciobanu. Locul in care s-a desfasurat evenimentul a fost unul inedit, dindu-i o atmosfera aparte de petrecere la Palat, in vremuri apuse. Poate ca n-ar fi tocmai rau ca aceia care organizeaza asemenea manifestari sa stie sa le faca asa cum trebuie, ca totul sa iasa bine.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.