Anamaria Prodan si Harry Reghecampf au fost sambata parintii spirituali ai Ancai Prodan (29 de ani) si ai lui Anthony Savelio (35 de ani), sora cunoscutei prezentatoare tv dorind neaparat sa se casatoreasca in Romania cu luptatorul de origine americana.

De la eveniment au lipsit insa iubitul vedetei de la Romantica, Laurentiu Reghecampf, si Adrian Mutu, ambii jucatori avand meciuri de disputat in week-end.

“Laur trebuia sa fie nas impreuna cu mine. N-a putut sa ajunga, insa, din cauza meciului pe care l-a avut chiar sambata. Partenerul meu a fost tatal lui, Harry Reghecampf, care a venit la nunta impreuna cu sotia sa, Magda”, a povestit Anamaria pentru Click!.

Cununia religioasa a avut loc la Biserica Boteanu, iar petrecerea la Hotelul Intercontinental, Sala Rapsodia. Printre cei 100 de invitati s-au numarat si o serie de VIP-uri precum: Laura, sora lui Adi Mutu, si parintii acestuia, Mihai si Iulia Albu, avocatul Cristian Sarbu impreuna cu sotia, Violeta si stefan Andrei, impresarul Dumitru Tudor, fostul fotbalist de la Steaua, Lavi Hrib, Madalin Voicu junior si sotia acestuia, Daniela Gyorfi si George Tal.

Atmosfera a fost intretinuta de cantaretii Gheorghe Turda, Irina Loghin, Costin Marculescu, Doru Tufis, Aneta Stan, Cornelia Catanga si Orchestra lui Petrica Pana. in calitate de soacra mica, Ionela Prodan a cantat si ea mai multe melodii de petrecere, care au ridicat nuntasii de la mese.

Mireasa a purtat o rochie Demetrios achizitionata din America, iar Anamaria a facut furori intr-o creatie semnata Nausica, creata de un tanar designer din Focsani, incaltamintea nasei fiind asigurata de Mihai Albu. Buchetul miresei a fost prins de Sara, fiica mai mica a impresarei, care a fost si domnisoara de onoare alaturi de sora ei, Rebecca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.