Cuscre. Adrianei Bahmuteanu i-a fost ceruta mana fiului ei de catre Roxana Ciuhulescu care urmeaza, in curand, sa dea nastere unei fetite!
La nici o luna de cand s-a nascut, Mihai Maximus, baietelul Adrianei Bahmuteanu si al lui Silviu Prigoana, are un succes fulminant la femei. Mama micutului ne-a declarat ca a primit deja mai multe cereri in casatorie, dar ca singura care i s-a parut demna de luat in considerare este cea venita din partea vedetei "Pro Motor", Roxana Ciuhulescu. Aceasta va deveni mama unei fetite si este prietena de familie cu Adriana Bahmuteanu. "Mihai este o "partida" excelenta, pentru ca toata lumea stie ca e bogat si, pe deasupra, e si foarte frumos!", a adaugat Adriana. Mai in gluma, mai in serios, Roxana Ciuhulescu i-a cerut mana lui Mihai Maximus la petrecerea pe care Adriana si Silviu Prigoana au dat-o pentru a sarbatori venirea pe lume a bebelusului. "La petrecere a venit si Roxana cu sotul ei, Mihai Ivanescu. Eu ma inteleg foarte bine cu ea, iar Silviu cu sotul Roxanei. Am glumit atunci, spunand ca ne vom incuscri, pentru ca ea va naste o fetita in preajma Anului Nou. Mi-a cerut mana lui Maximus, cum i-am cerut-o eu lui Silviu de la mama lui, atunci cand am fost la soacra mea, la Gherla", a mai povestit Adriana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.