Surprinzator, dar Mihaela Radulescu face parte din categoria femeilor care sunt de acord cu ideea ca nu exista barbat fidel si ca i se permite acest lucru prin simplul fapt ca este barbat.
Dintotdeauna am considerat-o pe Mihaela o femeie care sta tot timpul in garda si care are ghearele ascutite atunci cand o alta femeie ar fi indraznita sa „imprumute“ ce e al ei. „Nu cred ca exista pe lumea asta barbat care sa fie suta la suta fidel. Asta e natura barbatului, iar noi femeile trebuie sa trecem si peste aceste hopuri intr-o casnicie, sa le toleram“, a declarat prezentatoarea tv la emisiunea „Miezul problemei“ de la National TV. In shimb, Mihaela nu ar accepta niciodata sa doarma separat de sotul sau, chiar daca acesta o mai cearta din cand in cand cand nu isi face datoriile de sotie ca la carte: „Nu as accepta niciodata ca eu si sotul meu sa dormim in paturi separate. El ma mai cearta cateodata cand nu ma trezesc dimineata sa-i pregatesc micul dejun. Cand ne-am cunoscut el sarea tot timpul peste aceasta masa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.