In ultima vreme, Monica Columbeanu se gindeste din ce in ce mai mult sa revina la meseria care a consacrat-o, aceea de top-model. Zilele acestea, sotia miliardarului va pleca la Milano, unde va participa la o prezentare
Acolo, ea va locui intr-un apartament de lux, dar, in acelasi timp, vrea sa stea doua-trei zile si intr-unul din hotelurile din orasul italian. Insa, fata din Bacau are ginduri mari in ceea ce-l priveste pe sotiorul sau. Monicuta le-a sugerat unor organizatori de evenimente sa initieze o manifestare in care barbatii din viata vedetelor feminine sa fie manechini pentru o zi. Ea crede ca sarmul lui Columbeanu este un atu in plus pentru ca acel eveniment sa fie o reusita din toate punctele de vedere. Noi ne punem intrebarea: daca podiumul va fi mai inalt decit miliardarul, atunci cine se va vedea mai bine? Monica are de gind sa-l si pregateasca pe barbatul sau pentru meseria de manechin de ocazie. Probabil, il va invata sa mearga unduindu-si soldurile mai ceva ca o cadina. Asteptam, de ce nu, debutul lui mister Columbeanu in modelling.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.