A recunoscut ca nu se intelege bine cu bucataria de acasa, dar nu se stie cine o opreste sa treaca mai des pe la restaurant, de exemplu. Angelina Jolie a reusit sa-si socheze toti fanii cu noua constitutie.

Surprinsa de fotografii publicatiei Daily Mail, pe platourile de filmare ale productiei „The Changeling”, Jolie arata, fizic, mai rau ca un schelet. Fizicul cu care-si obisunise admiratorii, cu formlele sale voluptoase, e doar amintire acum.

Potrivit Daily Mail, actrita slabeste pe zi ce trece, iar designerii care au creat costumele pentru rolul sau sunt obligati sa umble la dimensiunile hainelor la cateva zile, ca sa nu pice pe ea ca un balon.

Jolie a pus pana acum pierderea in greutate pe seama stresului, insa acum nici ea nu mai stie care e motivul. Cert e ca acum va trebui sa se streseze sa puna kilogramele pierdute la loc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.