Pentru ca imaginea vinde produsul, vedetelor le sunt impuse, in contractele pe care le au cu televiziunile sau firmele de management, numeroase restrictii.

Fie ca nu li se permite sa-si schimbe infatisarea sau, mai rar intalnit, nu au voie sa se casatoreasca sau sa aiba copii, vedetele trebuie sa respecte cu sfintenie aceste clauze. in caz contrar, risca sa se aleaga cu amenzi sau chiar cu desfiintarea contractului.

Contractele pe care solistii sau vedetele de televiziune le semneaza contin numeroase clauze, confidentiale, care ii constrang, din multe puncte de vedere. De cele mai multe ori, starurile trebuie sa aiba grija de sanatatea lor, pentru a nu intra in imposibilitatea de a-si desfasura activitatea. Spre exemplu, li se interzice sa mearga cu motocicleta sau sa practice sporturi extreme, care sa-i implice in accidente.

Mai mult, li se poate interzice sa-si schimbe imaginea, fara a anunta in prealabil, sau, mult mai drastic, sa-si pastreze aceeasi coafura pe toata durata contractului. Totusi, cele mai “dureroase” clauze sunt acelea in care vedetelor li se impune un anumit statut social, neavand permisiunea de a se casatori, cum ar fi exemplul Annei Lesko, sau de a ramane insarcinata, precum Nicoleta Luciu.

Andreea Esca pastreaza aceeasi coafura, stil frantuzesc, de mai bine de zece ani. Pe de alta parte, Ilincai Vandici, prezentatoarea emisiunii “Bulevard”, de la Kanal D, i s-a sugerat sa revina la parul blond, pentru a-si putea pastra titulatura de “una dintre cele mai sexy blonde”.

Luciu nu are voie sa ramana gravida

Nicoleta Luciu, foto stanga, este considerata una dintre cele mai sexi femei din Romania, insa imaginea ei de femeie insarcinata mai mult ca sigur ca nu ar bucura ochii nici unui barbat. Prin urmare, vedetei Acasa TV i s-a interzis, pe perioada contractului, sa devina mama.

La inceputul acestei veri chiar s-a zvonit ca Nicoleta ar fi gravida, dar ca, din cauza unui avort spontan, a pierdut copilul. inca nu am aflat daca motivul pentru care iubitul ei, Zsolt Csergo, nu a cerut-o inca de nevasta este tot vreo clauza stipulata in contract.

Nicoleta Luciu se vede nevoita ca pe perioada telenovelei de la Acasa tv sa foloseasca masuri de contraceptie

Maruta, interzis la parasutism

In contractul pe care Catalin, foto dreapta, l-a avut la postul public de televiziune era semnalat faptul ca nu are voie sa practice sporturi extreme. De dragul Andrei, iubita sa, Maruta a sarit cu parasuta, fara ca, in prealabil, sa-si anunte sefii. Din fericire, a scapat nesanctionat.

Iulia Vantur, bretonul exclus!

Iulia si-a facut breton la inceputul toamnei. Surprinzator, vedeta a revenit la vechea coafura exact inainte de debutul noului sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, pentru ca, se pare, sefii au sfatuit-o sa nu poarte breton, considerand ca acest look nu o avantajeaza.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.