Top modelul de origine romana, Irina Lazareanu a devenit, se pare cea mai hotarata aparatoare a solistului de la Babyshambles, ea fiind prezenta in presa tabloidelor din Marea Britanie in acest scop mai mult decat a facut-o pentru a-si prezenta munca din modeling.

Cei doi, care s-au logodit recent, au ales ferma de la tara a lui Pete pentru o recuperare completa a acestuia din ghearele perfide ale drogurilor, iar ultimele articole din presa il dadeau pe calea cea buna. Totul a fost umbrit de o caseta data presei de surse necunoscute, in care Doherty isi injecta heroina. Atat trupa lui, cat si Irina i-au acordat intreg suportul moral si afectiv, negand aceste imagini sau declarandu-le simplu, "o mare surpriza."

In timp ce colegii lui au declarat ca in cadrul unui tratament de reabilitare mai exista si caderi, fiind, voalat, de acord cu ceea ce au vazut in presa, Irina sustine sus si tare ca logodnicul ei a pornit de buna voie si nesilit de nimeni pe calea cea dreapta si ca are mai multa vointa decat oricine.

"Ne-au despartit, ne-au declarat dusmance pe mine si pe Kate (n.r. - Moss), dar nimeni nu m-a intrebat ce parere am si daca este ceva adevarat din toate astea. Suntem bine, tot impreuna, ne luptam cu demonii din viata lui Pete, dar suntem mai fericiti ca niciodata," si-a pornit ea tirul impotriva tabloidelor.

Considerata una dintre cele mai promitatoare, dar si inteligente si stilate modele din era actuala, Irina Lazareanu a fost lansata in lumea buna a podiumurilor de chiar Kate Moss, fosta iubita a lui Pete Doherty. Romanca a prezentat pentru cele mai puternice case de moda din lume si a fost de nenumarate ori prezenta pe diverse coperte ale revistelor de gen.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.