Duet. Nonconformistul cuplu va inregistra saptamana viitoare o piesa care va aparea pe piata in preajma Sarbatorilor
Proaspata mamica si iubitul ei miliardar au acceptat recent o adevarata provocare. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au aratat incantati sa intre, in premiera, intr-un studio de inregistrari. Nu in vizita, cum ar crede unii, ci pentru a imprima o piesa. Desi sunt, poate, singurii care nu au aratat, in decursul timpului, veleitati de cantareti si nici nu si-au exprimat dorinta de a face vocalize in public, Prigoana si Bahmuteanu au raspuns prompt invitatiei de a face parte din lista de vedete convocate pentru realizarea unui album muzical pe care cei doi vor interpreta in duet un cantec de leagan. Cuplul va inregistra piesa, cel tarziu, saptamana viitoare, iar intregul material va aparea pe piata la sfarsitul lui decembrie.
Cele doua vedete nu au stat pe ganduri mai ales ca vor fi in ipostaza de cantareti intr-un scop nobil. Inspirat de tragedia Teodorei, fiica Lianei Stanciu si a lui Mita de la Bere Gratis, Cornel Ilie (Vank) a pus la punct un proiect cu caracter umanitar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.