Vedeta R&B e o prezenta impresionanta pe scena, dar, in acelasi timp, e un personaj de cosmar pentru organizatorii de concerte. Dupa cateva hituri, Rihanna a ajuns sa aiba pretentii de diva.
Dupa cateva locuri fruntase prin topurile muzicale, solista ajuns sa le ceara organizatorilor unui concert din Irlanda o intreaga armata care sa-i deschida drumul spre scena.
Mai precis, Rihanna a insistat in timpul negocierilor cu organizatorii concertului sa primeasca un regiment de garda irlandez care sa o escorteze si sa o ajute sa depaseasca traficul din Dublin.

Potrivit The Sun, irlandezii au fost socati si au declarat ca nici nu se pune problema sa-i indeplineasca aceasta dorinta absurda. Probabil, cel mult ii va pune la dispozite "o ceata" de caini politisti, care sa-i pazeasca umbrela, ca tot are obiceiul sa si-o piarda prin recitaluri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.